+420604644135 – Jan Pangrác info@psctyrlistek.cz

Dobrý den, 

Ozýváme se od příprav na tábor 2020. Jak jistě víte, 100% rozhodnutí  o konání táborů ještě  ze strany vlády nepadlo, poslední informací je, že bychom se měli dozvědět koncem května, zda a za jakých podmínek tábory proběhnou. My se na tábor aktivně připravujeme a doufáme, že proběhne. Ale omezení nějaká určitě budou, většina bude předpokládáme hygienického rázu a na ty my se 100% budeme snažit připravit a dodržovat. 

Vás bych chtěla poprosit, abyste nám dali, co nejdříve informaci, zda máte stále o tábor zájem a zda se Vaše dítě tábora zúčastní. Prosíme asi počítejte s variantou, že letos neproběhne návštěvní den v žádné formě. Předpokládáme, že si nebudeme moci do tábora pustit v jeden okamžik dalších cca 100 lidí navíc. A myslím, že i kdybychom to nedostali zakázané, je v dnešní situaci asi žádoucí, abychom neriskovali tím, že povolíme vstup do tábora neúčastníkům tábora.  Je samozřejmostí, že navýšíme během tábora komunikaci s vámi, abyste věděli, že jsou děti v pořádku. Počítáme, že k fotkám, které dáváme na stránky skupiny během tábora, budeme dávat i písemné sdělení o situaci. Budeme dělat vše pro ochranu zdraví vašich dětí i nás. 

Děkujeme moc za zpětnou vazbu, velmi nám tím usnadníte situaci, abychom věděli s kolika dětmi počítat.

 

Přeji všem pevné zdraví a ještě bych chtěla poděkovat všem, kdo namalovali obrázek pro babičky a dědečky do domova důchodců, které jsme jim poslali. V příloze zasíláme zpětnou vazbu, kterou nám domov důchodců zaslal.